Liseler Gençlik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liseler Gençlik

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Saat

En son konular
» okuyun ya süperr :((
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 12:46 am tarafından emre_iz

» yoklama varrr
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 12:43 am tarafından emre_iz

» şikayetimi söylüyorum
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 11:59 pm tarafından sevimli_dabbeee

» önerilerimden birtanesi
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 11:57 pm tarafından sevimli_dabbeee

» Chat box hakkında
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 11:50 pm tarafından sevimli_dabbeee

» Bi Bakarmısınız
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 5:16 pm tarafından sevimli_dabbeee

» Göremezsem seni sabahları
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 2:05 am tarafından sevimli_dabbeee

» diger sporlar
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 2:02 am tarafından sevimli_dabbeee

» Taksici...
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 1:59 am tarafından sevimli_dabbeee

» ülkemizde trafik ışıklarının anlamı...
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeC.tesi Eyl. 20, 2008 1:55 am tarafından sevimli_dabbeee

En iyi yollayıcılar
sevimli_dabbeee
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları I_vote_lcapTüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları I_voting_barTüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları I_vote_rcap 
ANTİ-ZORBA
Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları I_vote_lcapTüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları I_voting_barTüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları I_vote_rcap 
*MeRwE*
han03
emre_iz
OsMaN
baby face
İhtilalcp
NickYok
purify
Sayaç
Forum

Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları

YazarMesaj
ANTİ-ZORBA
Admin
Admin
ANTİ-ZORBA

Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Empty
MesajKonu: Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları   Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları Icon_minitimeSalı Eyl. 16, 2008 5:53 pm

1- Diğer takımları ve taraftarlarını küçük düşürecek, rencide edecek, aşağılayacak,
her türlü küfür, hakaret, kötü söz ve anti içerikli mesaj yazılması yasaktır.

2- İmzada ve avatar bölümünde, tuttuğunuz veya tutmadığınız takım hakkında küçük düşürücü,
tahrik edici yazı yazmak ve avatar kullanmak kesinlikle yasaktır.

3- Unutmayın burası Tribün değil burada maçlar, oyuncu ve takım performansları ile ilgili
yorumlarınızı yapmanız daha uygundur...
Takım ve futbolcular hakkında açacağınız her topic ve yollayacagınız her post dan sizler
sorumlusunuz... Diğer forum kurallarını da göz önünde bulundurmak zorundasınız...

4- Futbol bölümlerinde lütfen taraftarı olduğunuz takımın topiğine yazınız.
Kendi takımınızın veya rakip takımın topiklerine yazarken diğer takım taraftarlarına
saygılı ve seviyeli olacak şekilde mesaj yazınız.

5- Futbol klüplerinin isimlerinin aşağılayıcı ve tartışma çıkaracak şekilde kısaltmalarla
yazılması kesinlikle yasaktır. ( Örn: febe , 6s ... vs)
Her takım, ülkemizin güzide klüplerindendir. Resmi isimleri veya kısaltmaları ile
hitap etmek hem bu takımlara, hem de taraftarlarına saygımızın bir gereği olmalıdır.

6- Futbol bölümleri ile ilgili eklediğiniz her türlü resim, video, mp3'ler,
kesinlikle tartışma çıkaracak veya rencide edecek şekilde olmamalıdır.

7- Bu bölümde tahammülümüz azdır.Başka takım taraftarlarını tahrik edecek , kışkırtabilecek veya üzebilecek en ufak bir mesajda uyarılmadan forumdan uzaklaştırılacaksınız. 1 günlük ban uyarı yerine geçecektir tekrarında süre uzatılacaktır

8- Tüm basketbol takımlarıyla ilgili topikler (GS-FB-BJK de dahil olmak üzere) "Basketbol"
bölümüne açılacaktır.

9- Diğer tüm sporlarla ilgili topikler "Spor Meydanı" bölümüne açılacaktır.

10- Kurallara aykırı mesaj veya topik gördüğünüzde lütfen kişisel tartışmaya girmeden, bölüm modlarını veya yöneticileri haberdar ediniz.
https://liselergenclik.yetkin-forum.com

Tüm SPOR BÖLÜMÜ Kuralları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-